Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE    41    11.  -  17. Oktober 2021

Hei alle sammen !

Jeg er nå tilbake på jobb etter at jeg har hatt en ukes høstferie. Hadde bl.a. en flott tur til Danmark. Fint å komme bort litt, men heldigvis alltid veldig godt å komme hjem.

Denne onsdagen har vi igjen formiddagstreff. Vi får besøk av Rino Rudslid og sanggruppe fra Grimstad. Det blir servert lapskaus, kaffe og kake.

Torsdag morgen kl.06.00 - 08.00 blir det bønn for byen i Arendal Misjonskirke. Denne torsdagen er det Peter Haltorp og jeg som leder samlingen.

Søndag kl.11.00 samles vi igjen til gudstjeneste og søndagsskole. Pastor i Froland Misjonskirke, Kristine Lauvrak ,taler. Relieff leder lovsangen.

Hilser dere med Matteus 6.17

"Men når du faster, skal du salve hodet og vaske ansiktet, for at ingen skal se at du faster, ingen andre enn din Far som er i det skjulte. Og din Far, som ser i det skjulte, skal lønne deg."

Hilsen fra John David.

Bjorbekk Misjonskirke