Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN FOR UKE 39 og 40     26. September  -  09. Oktober 2022

Hei alle sammen !

Vi er kommet godt igang med høstsemesteret og det er mange som kommer til Betel hver uke. Vi hadde besøk i går av Maria Torgussen Helgerud som talte både i gudstjenesten og på UV møte. Vi er så taknemlige for den fine undervisningen der tema var Den Hellige Ånd.

Denne uken skal jeg være med på et hyggetreff i Baptistkirken på tirsdag. Onsdag har vi et møte der vi planlegger vår julemesse som blir på Betel lørdag 19. november. Håper mange har mulighet til å bli med å jobbe for julemessa. Onsdag kl.19.00 har vi menighetsmøte med vanlige saker på dagsorden. Til fredag skal jeg tale både på Fredagsklubben og på Impact. Søndag formiddag samles vi alle til gudstjeneste og søndagsskole. Vi får besøk av Allan Neset som skal tale og det blir sang av Menighetskoret.

I uke 40 har jeg høstferie så derfor blir det ingen ny ukehilsen før mandag 10. oktober.

I gudstjenesten søndag 9. oktober får vi besøk av Øystein Åsen og et team med unge fra forskjellige land i Asia. Det blir kollekt til Asia Link.

Hilser dere med Kolosserne 3.1

"Er dere da reist opp med Kristus, så søk det som er der oppe, hvor Kristus sitter ved Guds høyre hånd."

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke