Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE 46     11. - 17. november 2019

Hei alle sammen !

Så er vinteren kommet til Sørlandet. Utenfor vinduet mitt skinner solen på nysnøen som kom i natt. Vi får nyte det vakre synet nå for det kan fort skifte til regn og slaps.

Det er en aktiv uke som ligger framfor oss. Tirsdag er det igjen Supertirsdag og øvelse for Menighetskoret. Onsdag har vi sangandakt på Bjorbekktunet kl.18.00 og så blir det et kort arbeidsmøte i forbindelse med julemessa kl.19.00. Det blir også dugnad til onsdag. Vi blir ikke ferdig til lørdag så julemessa blir i salen oppe som vi har hatt den tidligere år. Torsdag deltar jeg på et seminar med Egil Svartdahl i Arendal Misjonskirke fra kl 10 til 14. På kvelden har Egil Svartdahl undervisning i Åmli der Menighetskoret skal delta. Vi reiser fra Betel kl.17.30. Fredag er det igjen Impact ungdomssamling og til lørdag kl.13.00 har vi Julemesse. Vi åpner julemessa med sang av Menighetskoret. NB! Vi trenger hjelp til å rigge salen lørdag kl.09.00. Søndag formiddag er det igjen gudstjeneste og søndagsskole. Jeg taler til søndag og Impact har sangen.

Vi tar fortsatt imot gevinster til hovedlotteri, barnelotteri, fiskedammen og til åresalget. NB! gevinster til åresalget må være to like. Flott om dere kan ta gevinstene med til Betel innen onsdag.

Det har til nå kommet inn 54.700 kr på den ekstra innsamlingsaksjonen til nybygget. Vil du være med så bruk innsamlingskonto: 3000.18.16698. Alle gaver mottas med stor takk og gavene gir rett til skattefradrag. I tillegg til dette har vi solgt lamper for 20.000 kr til nybygget.

Hilser dere med utdrag av prekenteksten fra i går. Johannes 20.19

"Det var om kvelden samme dag, den første dagen i uken. Av frykt for jødene hadde disiplene stengt dørene der de var samlet. Da kom Jesus, han sto midt i blant dem og sa: Fred være med dere!"

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke