Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE    38  20.  -  26.  September  2021

Hei alle sammen !

Takk for en fin dag i går med gudstjeneste, søndagsskole og barnas dag på ettermiddagen. Jeg var i Åmli i går ettermiddag så jeg fikk ikke med meg barnas dag. Men jeg har allerede fått veldig gode tilbakemeldinger fra samlingen utenfor Terna i går. SÅ BRA!!

Denne uka er det ledersamling for Supertirsdag på tirsdag kl.18.00. Tirsdag kl.19.00 er det styremøte. Onsdag kl.19.00 blir det bønnemøte. Til søndag formiddag samles vi alle til gudstjeneste og søndagsskole igjen. Denne søndagen skal vi også feire nattverd i sammen. For første gang på lang tid skal vi også ha kirkekaffe nå til søndag.

Hilser dere med noen ord fra Matteus 28

Da trådte Jesus fram og talte til dem: "Jeg har fått all makti himmelen og på jorden. Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler."

Hilsen fra John David.

Bjorbekk Misjonskirke