Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE    48    .  29.  November   -  05. Desember 2021

Hei alle sammen !

Denne uken går vi inn i desember og nå går det fort til jul. Lørdag hadde vi en meget vellykket julemesse på Betel. Det var mye folk og god stemning. Tusen takk til alle dere som hjalp til denne dagen og til alle dere som hadde kommet med gevinster og kaker. Vi vil også takke for alle som kom innom denne dagen og støttet arbeidet vi står i. Det ble et netto overskudd på ca 75.000,- kr.  Pengene deles i to mellom vårt misjonsarbeid og arbeidet lokalt i menigheten her på Bjorbekk. Alle gevinstene er nå delt ut.

Denne uka har vi Barnas Supertirsdag og øvelse for menighetskoret på tirsdag. Onsdag har vi Formiddagstreff som blir et førjulstreff med risgrøt, kake og kaffe. Det blir mye sang og jeg skal holde en andakt. Onsdag kveld har vi bønnemøte. Bønnemøte er det også felles i Arendal Misjonskirke torsdag kl.06.00. Fredag har vi Impact kl.20.00. Til søndag skal vi samles utenfor Terna/Kolonialen kl.16.00. Det blir  samling med tenning av juletre, sang av Barnekoret, sang av juletrioen, allsang av julesanger og en andakt. Deretter blir det samling inne på Betel med Risgrøt, pepperkaker og kaffe.. Risgrøten koster 30,- kr og max 100,- kr pr familie.

Hilser dere med Markus. 6.50

Men i det samme talte Jesus til dem og sa: Vær ved godt mot! Det er jeg, vær ikke redde!

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke