Pastorens ukehilsen

UKEHILSEN UKE  27 ,28 , 29 og 30   JULI  2019

Hei alle sammen !

I går kveld hadde vi vårt siste møte på Betel før sommerferien. Evangelieteamet deltok med sang og vitnesbyrd. Vi var 28 samlet så frammøte bar preg av at det var en varm sommerkveld. I juli slutter vi opp om sommermøtene i Arendal Misjonskirke hver søndag kl.20.00. Se detaljert program på våre programsider under kalender.

I juli bor det fire unge menn fra vår menighet i Romania på Betel. De er i Norge for å ha sommerjobb. De tar på seg det meste av jobber de kan få. Har du noen jobb som de kan gjøre så er det bare å ta direkte kontakt med Valy på telefon +4073482475 eller stikke innom Betel på kveldstid og ta en prat med de. De snakker greit engelsk.

Jeg har det vi kan kalle bakvakt i hele sommer så dersom det er behov for min hjelp så bare ring meg 996 29 217.

Hilser dere alle med Filipperne 4.6

"Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk."

Hilsen fra John David

Bjorbekk Misjonskirke